Enkelt att hitta bra hotell i Paris

Paris

Paris är en av de städer i Europa som har absolut flest hotell att välja mellan. Frankrikes huvudstad tävlar definitivt i samma liga som London gör och här finns över 1000 hotell och boenden att välja mellan.

Paris är en populär stad att resa till under våren och sommaren, och då speciellt som ett weekendresmål. Det är både en väldigt romantisk stad men bra matkultur och ett fantastisk kulturarv. Lägg sedan till att Paris är ett modecentrum och en väldigt stor stad vilket gör att shoppingmöjligheterna är bra. Det är alltså ingen risk att man blir rastlös i Paris.

Paris ligger också på mycket sydligare breddgrader än Sverige vilket framför allt gör att våren kommer dit mycket tidigare än här i Sverige. Därför är det mycket populärt att resa till Paris under april när försommaren fortfarande ligger långt borta här så är det ofta annorlunda i Paris.

Hotell i Paris är som sagt inte speciellt svårt att hitta. Du har ett fantastiskt utbud av boende att välja mellan så det bör inte vara något problem att hitta ett hotell som har den standarden, faciliteter och läge som du önskar. Priset på hotell i Paris centrum är dock ganska högt om man är van att bo billigt i andra länder. Man bör räkna med ett pris på över 1000 kr för ett hotellrum för två. Många två och trestjärniga hotell ligger i denna prisklass eller högre under högsäsong.

En bra hemsida om du vill hitta bra hotell med ett läge som passar dina önskemål är att besöka http://hotellparis.nu/ som är en reseguide utvecklad med ett extra fokus på hotell. Genom att tydligt visa vad där finns att se & göra i Paris så kan du hitta ett hotell som ligger bra till.