Så bokar du bäst hotell i Berlin

Resa-till-Berlin

Även om Berlin kanske inte var ett av de mest populära stadsresemålen i Europa förr i tiden så har stadens popularitet vuxit mycket de senaste åren och turisterna som upptäcker Berlin blir fler och fler för varje år.

Allra populärast är Berlin bland ungdomar, vilket inte är konstigt med tanke på Berlins nattliv som bjuder på exklusiva nattklubbar och party på en helt annan nivå än i Sverige. Att det är just unga som reser till staden märks väl på utbudet av hotell i Berlin. Det finns många billiga hotell i Berlin som riktar sig just till ungdomar. Det är inte alltid som billiga hotell i Berlin håller en så bra standard, men de är för det mesta rena och fräscha och passar bra för den som är ute efter ett ekonomiskt hotell i Berlin och inte bryr sig så mycket om standarden.

Det finns självklart även finare hotell i Berlin som passar för en mer vuxen smak. Många av dessa hotell ligger i den centrala stadsdelen Mitte, på gångavstånd från de populäraste turistattraktionerna. De allra finaste och dyraste hotellen ligger vid paradgatan Unter den Linden och kostar ca 1500 kronor per natt.

Om du är på jakt efter hotell så bör du ta en titt på http://hotell-berlin.com som är ett klockrent val för alla resenärer som vill resa till Berlin. Där kan du planera din resa genom att läsa om sevärdheter och markera platser du vill besöka för att sedan se vilka hotell som ligger nära och enkelt boka dessa till riktigt bra priser.