Tre centrala hotell i Barcelona med pool på taket

Vi tänkte tipsa om tre bra hotell i Barcelona med tre olika standarder som du kan välja på om du reser dit. Givetvis finns det många fler hotell än så i Barcelona men dessa tre är något som föll oss extra i smaken. Vill du hitta ännu fler hotell i olika prisklasser så läs den sista delen i detta inlägg.

Eurostars Grand Marina (5 Stjärnor)

Mitt i hamnen i Barcelona finner du detta högklassiga hotell med fem stjärnor. Det låter kanske inte så romantiskt att bo mitt i hamnen men detta bjuder på mer än vad man kan tro.

Barcelona är en väldigt speciell stad med sin extremt långa strand som har direkt anknytning till staden och det gör även att hamnen som är placerad mitt vid stadens kuststräcka med långa breda stränder på varderas sida blir en mer central del av staden än vad man annars är van vid.

Om man färdas från stadens centrum ut mot kusten och fortsätter ut i hamnområdet så ligger detta hotellet på sin egen ”lilla” pir. Här får du utsikt över hamnområdet och längs hela kusten i Barcelona. Något som är unikt för detta hotell.

I övrigt har hotellet faciliteter som man kan förvänta sig med en högre klass så som utomhuspool, bastu och fitnessanläggning. Det finns även tillgång till mötesrum för affärsresenärer samt limousine- och taxibokning om så önkas.

Hotellet har även en härlig tarass på taket som bjuder på en härlig utsikt. Se delen av inlägget för att hitta bra priser och boka rum redan idag.

 

Barcelo Raval (4 Stjärnor)

Vårt nästa hotell har en standard på fyra stjärnor och heter Barcelo Raval. Hotellet är beläget i de centrala delarna av Barcelona och har ca: 1km till kusten. Hotellet har fått ett bra omdömme av de som besökt hotellet och det gör hotellet till ett extra tryckt val.

Ett hotellrum för två personer ligger på strax över 1000kr/natt i skrivande stund. Ibland finns det rabatter på priset och ibland får du avdrag på priset om du bokar flera nätter i sträck. Med tanke på läget, standarden och hur omtyckt hotellet är så ligger priset helt klart inom rimliga nivåer.

Hotellet har faciliteter som utomhuspool, bastu och hälsoklubb. Du får även tillgång till kostnadsfritt Wi-Fi-Internet på de allmänna utrymmena och rummen är utrustade med en plasma-TV och kabel-kanaler.

Hotellet är ganska högt och har sin pool placerad på taket av hotellet vilket bjuder på en härlig utsikt medan du tar ett svalkande dopp i poolen.

För att jämföra priser på hotellet mellan olika bokningstjänster så ta en titt på sista delen i denna bloggpost för information om detta.

Sunotel Aston (3 Stjärnor)

Detta hotellet är betydligt billigare med sina tre stjärnor. Sunotel Aston ligger lite längre från kusten än de andra två vi skrivit om ovan men ligger fortfarande centralt och till ett pris på  ca: 700kr/rum och natt.

Hotellet har 80 rum som alla luftkonditionerade och är utrustade med värdeförvarningsskåp samt hårtork i badrummet. Rummen har även skrivbord, telefon, TV med satellitkanaler och du erbjuds kostnadsfri WiFi på rummen.

Hotellet har en taktarass samt pool som är tillgänglig under säsongens varmaste perioder. Som affärsresenär har du även tillgång till mindre mötesrum och ljud- och videoanläggningar.

Hotellet har också en restaurang, café och bar som är tillgänglig för hotellets boende.

För att boka rum på detta hotell och hitta lägsta pris, se nästa sektion.

Boka Hotell i Barcelona till bästa pris

Att boka sitt hotellrum på Internet är utan tvekan det absolut billigaste alternativet. Det är också väldigt enkelt och riskerna med att betala över Internet är minimala. Risken att bli rånad på väg till resebyrån anses mycket större av många.

På Internet finns flera bokningssidor där du kan söka upp hotell och sedan boka dessa direkt genom dem. Priserna kan dock skilja sig lite mellan bokningssidorna så för att hitta det absolut lägsta priset kan det vara klokt att jämföra priserna hos dessa bokningstjänster.

www.billiga-hotell.nu är en hemsida som exempelivs gör detta. Vill du hitta de billigaste hotellen i Barcelona så har de även en lista sorterad efter pris som du hittar på denna adress:
http://www.billiga-hotell.nu/spanien/barcelona/

Hoppas du hittar ett hotell som passar dig och att du funnit vår artikel intressant.